Lajmet KODE2019-09-06T12:52:24+00:00

Ne kemi punësuar mbi 50 njerëz dhe vazhdojmë të përdorim teknologjinë e fibrave optike në mbarë Kosovën

14/11/2022|

“Pas realizimit të projekteve të bashkëfinancimit me Projektin KODE, ne kemi zhvilluar më tej kompaninë. Ne kemi punësuar mbi 50 njerëz dhe vazhdojmë të përdorim [...]

Nëse pandemia do të fillonte tre muaj më parë nuk do të mund të ndiqnim mësimet online.

14/11/2022|

“Gjatë izolimit unë dhe dy vëllezërit e mi kemi vazhduar të mësojmë nga shtëpia. Nëna ime dhe mësuesit na ndihmuan të mësojmë platformat për të [...]

Go to Top