Fjolla Restelica Ahmeti

Koordinatore e Projektit dhe e Komponentës së Përfshirjes Dixhitale – Projekti për Ekonominë Dixhitale të Kosovës

 fjolla.restelica@rks-gov.net

Atif Bašani

Koordinator i Komponentës për Punë Dixhitale dhe Fuqizim –  Projekti për Ekonominë Dixhitale të Kosovës

 atif.basani@rks-gov.net

 Luan Asllani

Specialist i Prokurimit – Projekti për Ekonominë Dixhitale të Kosovës

 luan.asllani@rks-gov.net

Sara Shendeti

Specialiste për Monitorim & Evaluim, Komunikim dhe Koordinim – Projekti për Ekonominë Dixhitale të Kosovës

sara.ibrahimi@rks-gov.net

Contact Us
reCAPTCHA