Kriza nga Koronavirus thekson nevojën për rrjetin brezgjerë në Kosovën rurale

2020-04-21T11:28:35+00:0021/04/2020|Tags: , , , , |

Mbyllja e shkollave dhe vendeve të punës në tërë Kosovën, ka detyruar mijëra studentë dhe punëtorë të kthehen në shtëpitë e tyre dhe të vazhdojnë [...]