Nëse pandemia do të fillonte tre muaj më parë nuk do të mund të ndiqnim mësimet online.

2022-11-14T14:29:07+00:0014/11/2022|

“Gjatë izolimit unë dhe dy vëllezërit e mi kemi vazhduar të mësojmë nga shtëpia. Nëna ime dhe mësuesit na ndihmuan të mësojmë platformat për të [...]

Go to Top