Thirrja për Ofertuesit për Hardware dhe Shërbime për Rrjetin Kombëtar të Hulumtimit dhe Edukimit është HAPUR

2020-09-08T07:58:56+00:0031/08/2020|

Projekti KODE fton ofertuesit e kualifikuar për dorëzimin e ofertave të mbyllura për pajisje dhe shërbime për Rrjetin Kombëtar të Hulumtimit dhe Edukimit (NREN), [...]