Nënshkruhen Memorandumet e Bashkëpunimit për Jetësimin e Rrjetit për Hulumtim dhe Edukim të Kosovës

2020-10-27T15:14:00+00:0027/10/2020|

Sot, më 27 Tetor 2020 janë nënshkruar Memorandumet e Mirëkuptimit në mes të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit dhe Institucioneve të Arsimit të Lartë [...]

Thirrja për Ofertuesit për Hardware dhe Shërbime për Rrjetin Kombëtar të Hulumtimit dhe Edukimit është HAPUR

2020-09-08T07:58:56+00:0031/08/2020|

Projekti KODE fton ofertuesit e kualifikuar për dorëzimin e ofertave të mbyllura për pajisje dhe shërbime për Rrjetin Kombëtar të Hulumtimit dhe Edukimit (NREN), [...]

HAPET Thirrja e Parë për Aplikim Sipas Skemës së Granteve për Pirgjet e Palidhura

2020-09-08T07:07:50+00:0025/08/2020|

Thirrja e parë për Aplikim sipas skemës së granteve për pirgjet e palidhura është HAPUR! Objektivi i kësaj Thirrjeje është financimi i nën-projekteve për vendosjen [...]

Go to Top