Kërkesë për Shprehje Interesi – Konsulentë Individual Lokalë për Menaxhimin e Rrjetit për Hulumtim dhe Edukim të Kosovës

2021-03-11T09:43:32+00:0011/03/2021|

MEA përmes Projektit të Ekonomisë Dixhitale të Kosovës (KODE) ka publikuar KËRKESËN PËR SHPREHJE TË INTERESIT për dy pozicione: Menaxher të Infrastrukturës së Rrjetit dhe [...]

Projekti KODE fton kompanitë për shprehje interesi për shërbimet e Konsulencës për MEA dhe ARKEP për Agjendën Dixhitale, Analizën e Tregut dhe Kornizën Rregullatore

2020-12-14T09:16:36+00:0014/12/2020|

Projekti KODE fton kompanitë për shprehje interesi të cilat duhet të dorëzohen në formë elektronike për shërbimet e Konsulencës për Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambinetit [...]

Nënshkruhen Memorandumet e Bashkëpunimit për Jetësimin e Rrjetit për Hulumtim dhe Edukim të Kosovës

2020-10-27T15:14:00+00:0027/10/2020|

Sot, më 27 Tetor 2020 janë nënshkruar Memorandumet e Mirëkuptimit në mes të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit dhe Institucioneve të Arsimit të Lartë [...]

Go to Top