INTERNET PËR ÇDO SHTËPI NË KOSOVË!

2020-12-24T12:51:28+00:0024/12/2020|

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit, me një angazhim disa vjeçar ka arritur Marrëveshje me Bankën Botërore për financimin e Projektit për Ekonominë Dixhitale të Kosovës [...]