Lajm

Thirrja për Ofertuesit për Hardware dhe Shërbime për Rrjetin Kombëtar të Hulumtimit dhe Edukimit është HAPUR

2020-09-08T07:58:56+00:0031/08/2020|

Projekti KODE fton ofertuesit e kualifikuar për dorëzimin e ofertave të mbyllura për pajisje dhe shërbime për Rrjetin Kombëtar të Hulumtimit dhe Edukimit (NREN), [...]

HAPET Thirrja e Parë për Aplikim Sipas Skemës së Granteve për Pirgjet e Palidhura

2020-09-08T07:07:50+00:0025/08/2020|

Thirrja e parë për Aplikim sipas skemës së granteve për pirgjet e palidhura është HAPUR! Objektivi i kësaj Thirrjeje është financimi i nën-projekteve për vendosjen [...]

Projekti i Ekonomisë Dixhitale të Kosovës (KODE) ka publikuar Kërkesën për Ofertim për kontratën Sistemi Kombëtar për Monitorim të Spektrit Frekuencor (NSMS)

2020-05-23T09:08:06+00:0023/05/2020|

Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, përkatësisht Projekti për Ekonominë Dixhitale të Kosovës (KODE) fton ofertuesit e kualifikuar për të dorëzuar [...]