About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 74 blog entries.
aTi.bAs.

Hapet Thirrja për Shprehje Interesi për Kompanitë Trajnuese në Fushën e TIK-ut

2021-11-23T10:04:02+00:0023/11/2021|

Projekti KODE e implementuar nga Ministria e Ekonomisë, ka iniciuar procedurat për përzgjedhjen e kompanive trajnuese, për kurset në fushën e Teknologjisë Informative dhe Komunikuese [...]

HAPET Thirrja e Dytë për vitin 2021 për Aplikim Sipas Skemës së Granteve për Pirgjet e Palidhura

2021-08-25T11:10:04+00:0012/08/2021|

Thirrja e dytë për Aplikim sipas skemës së granteve për pirgjet e palidhura është HAPUR! Objektivi i kësaj Thirrjeje është financimi i nën-projekteve për vendosjen [...]

Kërkesë për Shprehje Interesi – Konsulentë Individual Lokalë për Menaxhimin e Rrjetit për Hulumtim dhe Edukim të Kosovës

2021-03-11T09:43:32+00:0011/03/2021|

MEA përmes Projektit të Ekonomisë Dixhitale të Kosovës (KODE) ka publikuar KËRKESËN PËR SHPREHJE TË INTERESIT për dy pozicione: Menaxher të Infrastrukturës së Rrjetit dhe [...]

Go to Top