“Kemi ndërtuar 11 villa në një nga fshatrat më të bukur të Kosovës. Menjëherë kemi kërkuar qasje në internet. U befasuam me shpejtësinë e internetit që morëm në këtë zonë të largët. Interneti është shumë i rëndësishëm për ne. Klientët na vijnë përmes rrjeteve sociale dhe pyetja e tyre e dytë pas disponueshmërisë së villave është nëse kemi një lidhje të mirë interneti apo jo.”

Nehat Sylejmani, Menaxher në Biznesin Villat Adriatiku