Projekti KODE e implementuar nga Ministria e Ekonomisë, ka iniciuar procedurat për përzgjedhjen e kompanive trajnuese, për kurset në fushën e Teknologjisë Informative dhe Komunikuese në regjionet përkatëse:

  1. 3D Printing & Fullstack – PRIZREN
  2. IT Essentials – MITROVICË
  3. Digital Marketing – GJAKOVË

Ftojmë të gjitha kompanitë trajnuese të kualifikuara, për dorëzimin e shprehjeve të interesit në afatin e caktuar kohor.

Dokumentet e detajuara mund ti gjeni KËTU.