Koordinatorja e Projektit KODE, Znj. Fjolla Restelica-Ahmeti sot mori pjesë në mbledhjen e 12-të të Kuvendit të STIKK ku para të pranishmëve ka prezantuar aktivitetet e projektit KODE, punët e bëra deri më tani dhe planet për të ardhmen.

Në mbledhje poashtu u diskutua mbi aktivitetet e STIKK dhe bashkëpunimet e mundshme me Projektet aktuale në Kosovë.