Bordi i drejtorëve ekzekutiv të Bankës Botërore (BB) ka miratuar të premten Projektin e Ekonomisë Digjitale të Kosovës (KODE) për të rritur qasjen e qytetarëve në shërbime më të mira dhe me shpejtësi të madhe (interneti) të brezit të gjerë frekuencor, si dhe në burimet e njohurive, shërbimet dhe tregjet e punës në internet.

 

Source: Ekonomia Sot

Link: http://ekonomiasot.com/banka-boterore-aprovon-projektin-e-ekonomise-digjitale-per-kosoven/